Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس الیاسی رئیس هیات مدیره باشگاه تراکتور تبریز در نامه ای انتقادی به علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما از رویه حاکم بر برخی برنامه های این سازمان انتقاد و تاکید کرد تا زمانی که این روند اصلاح نشود اجازه پخش زنده دیدارهای تراکتور را نخواهند داد.

در این نامه آمده است: 

«جناب آقای دکتر علی عسگری
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
سلامٌ علیکم
احتراماً همانگونه که حضرتعالی مستحضر هستید طبق قانون، رسالت سازمان صدا و سیمای ملی و زیرمجموعه های آن سازمان محترم، توسعه بسترهای علمی، فرهنگی، ورزشی و ایجاد وحدت در جامعه فارغ از هر قوم و زبان و رنگی می باشد و مسئولیت مدیران ارشد و زیرمجموعه های آنها مخصوصاً مجریان و گزارشگران برنامه های مختلف که در معرض دید و خطاب به عموم می باشند، حفاظت از این رسالت ها می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جناب آقای دکتر علی عسگری، برادر بزرگوار، در برنامه های گوناگون در چند سال اخیر دیده می شود که یک سری از مجریان، گزارشگران و تحلیلگران، مخصوصاً در حوزه ورزش فوتبال، موضوعات فوق را رعایت نکرده و باعث خدشه دار شدن وحدت اقوام در جامعه می گردند و به صورت جانب دارانه و کاملاً رنگی و از ظرفیت های تریبون رسانه ملی، که متعلق به کل اقوام جامعه است، سوء استفاده می نمایند، که باید گفت این تیم های خاص آپارتاید خبری ایجاد نموده اند.

آقای دکتر، آیا رادیو و تلویزیون ایران متعلق به قوم و یا رنگ و یا شخص خاصی می باشد؟! آیا این تریبون، ملک شخصی مجریان و گزارشگران، که اکثراً نیز کارمند رسمی آن سازمان نمی باشند، است؟! چرا باید این افراد با استفاده از تریبون یک ملت، باعث از بین رفتن وحدت ملی در ایران عزیزمان بشوند؟! آیا اقوام مختلف با زبان های مختلف در پاسداری از ایران عزیز تلاش نکرده اند و خونشان در حفظ این مملکت داده نشده است؟!

جناب آقای علی عسگری، چرا باید اجازه داده شود که در رسانه ملی، مجریان و گزارشگران ورزشی صدا و سیما به صورت جانب دارانه از تیم های خاصی از آنها و به صورت علنی پشتیبانی و حمایت کنند؟! و اگر بخواهیم نمونه ای از آنها را نام ببریم، آقای میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر و آقای عباس قانع و آقای احمدی گزارشگر فوتبال می باشند. آیا شما و مدیران ارشد صدا و سیما، سبک جدید گزارشگری آقای عباس قانع را دیده اید؟ آیا این است فرهنگ سازی؟! آیا سازمان تحت مدیریت شما از سوابق این فرد خبر دارد؟!

جناب دکتر، چرا باید وقتی هواداران تیم ما و یا هر تیم دیگری در مورد احقاق حقوق خود حرف می زنند، باید توسط مجریان و تحلیلگران ورزشی در تلویزیون به وطن فروشی و یا غیره متهم بشوند و در صدا و سیما نیز این امر تأیید گردد!

آقای دکتر علی عسگری، در هر قوم و قبیله و قشری همیشه کسانی داریم که نظراتشان با اکثریت آن قوم و قبیله، متفاوت می باشد. خوشبختانه در میان ترک زبان ها، این عده خیلی خیلی کمتر می باشد، شاید کمتر از یک دهم درصد. لذا باشگاه ما و یا هواداران باشگاه تراکتور هر زمانی اجحاف در حقوق آنها می گردد و اعتراض می کنند، ما را به پان ترک و یا تجزیه طلب بودن محکوم می نمایند، تا به خاطر این وصلة ناجور مجبور شویم از حقوق خود منصرف شویم و مجریان و تحلیلگران ورزشی سازمان تحت مدیریت حضرتعالی نیز از این نوع برخورد حمایت و حتی تجلیل می کنند.
آقای دکتر، رشادت ها و از جان گذشتگی های ترک زبان ها در پاسداری از میهن و انقلاب و نظام، اگر بیشتر از دیگر اقوام و ایرانی ها نباشد، هیچگاه کمتر نخواهد بود، به صورتی که رهبر معظم انقلاب (حفظ الله دام ظله) از آذربایجانِ جانباز به عنوان سر ایران یاد کرده اند. پس چرا این نوع نگرش در سازمان صدا و سیما، اصلاح و کنترل نمی گردد؟ آیا قانونمندتر از ترک ها در کشور عزیزمان وجود دارد؟ با اینکه ترک زبانان ایران اکثریت نسبی نسبت به سایر اقوام دارند ولی هیچ موقع به زبان فارسی اعتراض نکرده اند و همیشه از زبان رسمی و قانونی کشور حمایت نموده اند.

البته بنده قبول دارم که مدیران و دست اندرکاران آن سازمان محترم، در جریان این نوع نگرش نیستند و فقط مجریان برنامه ها و گزارشگران عمداً و یا سهواً این کار را انجام می دهند. ولی چرا مدیران شبکه ها جلوی موضوع فوق را نمی گیرند؟!

چرا بازی های تراکتور که بارها از نظر هواداری در دو سال اخیر، رکورد تماشاگر را در دنیا به نام خود ثبت نموده است، از شبکه سه به صورت مساوی با دو تیم دیگر پایتخت پخش نمی گردد، مگر تراکتور حداقل 30 میلیون هوادار ندارد. البته باید عرض نمایم که تراکتور تنها تیمی است که هوادارهای بین المللی هم دارد و باید از این ظرفیت هم برای کشور استفاده کرد.

جناب آقای دکتر در برنامه فوتبال برتر، گزارشگر محترم آقای عباس قانع در گزارش خود عنوان می کنند که هر کسی اسم تیم خاصی را درست تلفظ نکند، بی اصالت می باشد. آیا به غیر از هواداران این تیم، اکثر فوتبال دوستان ایرانی بی اصالت می باشند؟! چرا نباید کسی به این گزارشگر در آن سازمان اعتراض کند؟! و آیا تعریف گزارشگر فوتبال در عرصه رسانه، طرفداری از یک تیم خاص به قیمت خدشه دار کردن عواطف ملت عزیز ایران می باشد؟

جناب آقای دکتر، مردم سیاست های آن سازمان محترم را از طریق مجریان و گزارشگران تحلیل می کنند و اگر این افراد درست انتخاب نگردند، خطر آن گریبان کل کشور و جامعه را خواهد گرفت. باید خدمت شما عرض نمایم که در دنیا کُرکُری بین هواداران تیم های فوتبال وجود دارد و در کُری خواندن، القابی نیز به یکدیگر می دهند، ولی چرا این کُری خواندن ها به صدا و سیما کشیده شده و گزارشگران و مجریان برنامه های مختلف آن سازمان به صورت رنگی از تریبون یک ملت سوء استفاده می کنند؟! چرا نباید قبول کرد که نسبت به پنجاه و شصت سال پیش که همه مردم کشور هوادار قرمز و آبی پایتخت بودند، جو عوض شده است و قطب های دیگری نیز از جمله تراکتور، به وجود آمده که حتی از این دو قطب با سابقه نیز هوادار بیشتری دارند.

این افراد هم در ورزش و فدراسیون فوتبال هستند و هم در سازمان صدا و سیما که نمی توانند قبول نمایند که تراکتور خود یک قطب است و با نگاه و تعصبات قبلی خود، حقوق بقیه تیم ها را پایمال می نمایند. حضرت امام (ره) در مورد آن سازمان محترم فرموده اند که صدا و سیما دانشگاه است، ولی متأسفانه برخی از افراد سودجو، در حال سوء استفاده از آن می باشند.

جناب آقای دکتر، باشگاه ما و هواداران به دنبال جام های فلزی پوشالی به هر قیمتی نیستند و شائبة مهندسی کردن لیگ فوتبال برای یک تیم خاص را محکوم می نمایند؛ ولی متأسفانه یک سری از برنامه ها و یا بهتر است بگویم مجریان شما اگر نگوییم دخیل می باشند، باید بگوییم از این روند حمایت می کنند و در راستای آنها حرکت می نمایند.

جناب آقای دکتر، با توجه به عرایض فوق که مطالب آنها چندین بار نیز در رسانه های مختلف گفته شده است و حتی به اطلاع مدیران شبکه ها نیز رسیده است و تاکنون نیز اصلاح و یا ترتیب اثری داده نشده است و باعث دلسردی و سرخوردگی اهالی و هواداران فوتبال در شهرهای مختلف شده، که این موضوع کمی نگران کننده می باشد، لذا باشگاه تراکتور طی خواسته هواداران خود تصمیم گرفته است که تا حل مشکلات و معضلات فوق بدون پخش تلویزیونی بازی های خود را در لیگ و جام حذفی انجام دهد، حتی اگر باعث آن شود که در هر بازی این تیم را بازنده اعلام کنند، زیرا لیگی که مهندسی می گردد، چه فرقی برای دیگر باشگاه ها و تیم ها دارد که در رتبه چهارم جدول قرار بگیرند و یا در رتبه چهاردهم.

به هر حال این باشگاه مانع ورود دوربین های تلویزیونی به استادیوم خواهد شد تا مشکلات فوق به صورت اساسی حل گردیده و با مجریان و گزارشگران متخلف اقدام قانونی انجام پذیرد و برخورد لازم انجام شود.

البته در این راستا باید فدراسیون فوتبال نیز اصلاحات تبعیض آمیز زیرمجموعه های خود را رفع نماید.

قبلاً از بابت تصدی اوقات عذرخواهی می نمایم.»

کد خبر 4866750

منبع: مهر

کلیدواژه: تیم فوتبال تراکتور عباس الیاسی سازمان صداوسیما علی عسگری تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران ویروس کرونا تیم فوتبال سپاهان اصفهان لیگ قهرمانان فوتبال آسیا کشتی آزاد لیگ برتر والیبال فدراسیون کشتی کشتی فرنگی قهرمانی آسیا وزارت ورزش و جوانان لیگ برتر فوتسال فدراسیون فوتبال سازمان صدا و سیما آن سازمان محترم باشگاه تراکتور جناب آقای دکتر علی عسگری برنامه ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۶۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • ماجراجویی تراکتور و سپاهان بدون حضور سرخابی ها؛ جامی برای فرار از بحران و انتقاد
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران
  • دیدار تیم های فوتبال تراکتور و ذوب آهن
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • کمبود پنالتی‌زن داریم